zondag 28 juli 2013

Mijn verlanglijstje nailways

Vandaag laat ik jullie mijn verlanglijstje zien van de webshop Nailways. Eens in de zoveel tijd bestel ik wat op deze webshop en nu heb ik weer wat dingen op het oog. Willen jullie weten wat? Kijk maar mee.

Onder elk product heb ik een link gestuurd naar het product op de website, zo zie je de prijs en het aanbod :)

1. Dottingtools - Deze heb ik hier al een setje gekocht en ik vind ze vrij goedkoop vergeleken met andere webshops. Ik wil graag een 2e setje zodat ik er altijd genoeg heb en tussenin met een nail art niet hoef schoon te maken, waardoor ik weer ergens tegenaan kan stootten.

http://www.nailways.nl/a-25789096/tools/artnr-25789096-blauwe-dotting-tool-set-5-stuks/

2. Waterdecals - Heel soms win ik op nailways iets en altijd hoop ik dat daar waterdecals bijzitten. Ik ben een ontzettend grote fan van waterdecals door het mooie effect. Nu heb ik een aantal mooie setjes gezien en ze zijn ook nog eens afgeprijsd.

http://www.nailways.nl/c-1226245/voordeel-sets/

3. Velvet powder - Op meerdere webshops vind je velvet, vaak zijn ze duurder of zijn net de leuke kleuren uitverkocht. Bij nailways heb je verschillende soorten kleuren in grote potjes en de prijs vind ik meevallen vergeleken met andere webshops en kleinere potjes. Helaas zitten er niet precies de kleuren bij die ik graag wil, maar dat is dan maar zo..

http://www.nailways.nl/c-1748804/velvet-powder/

4. Bundle Monster plates - Deze zie ik vaak voorbij komen op verschillende blogs en het lijkt me geweldig om zo'n hele set te bestellen en dan vervolgens uit te kunnen pakken om een heel erg uitgebreid stempel assortiment te hebben!

http://www.nailways.nl/c-922920/bundle-monster/

5. Fijne penseeltjes - Deze ontbreken mij nog en zijn toch erg belangrijk in de nail art wereld :)

http://www.nailways.nl/a-27737703/penselen/artnr-27737703-3-delige-witte-fijne-penselen-set/

6. Enas stempels - Aparte stempels om met veel verschillende kleuren in een keer te kunnen stempelen. Ik had hier een hele leuke stempel bij die ik graag wilde hebben. Hieronder nog een foto.

http://www.nailways.nl/c-1679003/enas-stamping/



Ik denk dat als ik nu ga kijken wat ik nog meer wil het wel heel prijzig word als ik het eens ga bestellen haha. Alles is leuk natuurlijk! Ik zou namelijk ook nog graag een soak off gel pakket willen om daar weer mee te freubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten