zaterdag 27 juli 2013

Spam je blog #2

 
Vandaag weer een Spam je blog artikel. Zo kunnen jullie weer lekker spammen voor jullie eigen social media of blogs. Dus grijp die kans! Op elk blog dat reageert kom ik een kijkje nemen, ik vind het erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en het is ook een mooie manier om je blog te promoten!
 



Als beginnend blog is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat mensen weten dat je blog bestaat, dit is daar een goede manier voor! Zelf spam ik ook regelmatig mee op andere Spam je blog artikelen van andere bloggers.

Veel Spammen dus en ik neem bij jullie allemaal een kijkje :)
 

4 opmerkingen:

  1. heey heey

    ik zag je blog net XD
    ziet er goed uit :)

    hier heb je mijn blog hihi
    ik hoop dat je er een kijkje op wilt nemen :)

    http://beautyandmore16.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik spam mijn blog :)
    http://xbeautybyjazzmijn1.blogspot.nl/

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb ook een spam your blog, laat vooral je blog even achter want ik vind het superleuk om even te bekijken. Ik ben Mervet trouwens en ben de eigenares van de beautyblog Beauty&Me! Ik blog vooral over beauty, make-up enzo. Maar er komt ook elke dag een Quote of the day online, moet je zeker ook een keer lezen! Lijkt me ontzettend leuk als je een berichtje achter zou laten en natuurlijk als je je blog ook even achterlaat bij de spam your blog!

    Ik heb Bloglovin, dus je kan me volgen via bloglovin op mijn site staat een volgknop!

    kuss!

    site: http://beautyandmeblog.blogspot.nl
    Twitter: @meandbeautybyme
    Facebook: https://www.facebook.com/pages/BeautyMe/370130896421408?ref=hl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er bestaan geen echte 'regels' voor het aanbrengen van make-up. Maar soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. Ben je op zoek naar make-up tips, trends of ben je nog niet zo bekend met make-up?

    Dan is deze site iets voor jou. Hier kun je allerlei handige tips & trends en informatie vinden over make-up. Deze site helpt je bij de keuze van kleuren, hoe je je lippen, ogen, wangen, mond, nagels en niet te vergeten je huid kunt opmaken. Heb je nog andere vragen? Wil je persoonlijker make-up advies? Laat het ons weten!
    https://www.facebook.com/MakeupWebshop

    Online Make-up kopen Emeral Beautylife Cosmetics
    www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen