maandag 16 september 2013

6 Nederlandse webwinkels op een rij.

 
In dit artikel beschrijf ik een aantal webwinkels die ik laatst te weten ben gekomen of die ik al kende. Het zijn webwinkels  die te maken hebben met nail art en nagellak duh. :) Dus kijk mee of er een nieuwe webwinkel bijzit voor jou en of je daar dat product kun vinden wat je misschien altijd al zocht! Mocht je meer webwinkels weten die jij erg fijn vind laat het weten in een reactie!
 


 
Hieronder komen de webwinkels. Ik heb nog niet bij alle webwinkels een bestelling geplaatst, maar dat gaat zeker nog wel eens gebeuren! Zo nu en dan komt ineens die drang naar boven om iets te bestellen op een webwinkel. Dat kennen jullie vast wel hihi. Ik beschrijf per site wat er onder andere te koop is en vertel ook of IDEAL een mogelijkheid is. Dit omdat niet iedereen PayPal heeft.
 
  
Boozyshop:
Op deze webwinkel is echt vanalles te koop! Van nepwimpers tot nagellak en van nagellak tot sieraden. Niet alleen gefocust op nagellak en nail art dus! Ze verkopen merken als Konad, Trind, China Glaze, Models Own, The New Black etc. Op deze webshop kun je betalen met IDEAL en dat is fijn want je hebt dus geen PayPal nodig er zijn overigens ook nog meer betaalmogelijkheden!

Link: http://www.boozyshop.nl/
 
PolishAholic:
Dit is een webshop met een nog niet heel uitgebreid assortiment, maar wel met leuke budgetmerken! De merken Kleancolor, Golden Rose, Orly en Casuelle zijn om dit moment te koop. Waaronder de leuke Color Change lakken!! Ook bij deze shop kun je afrekenen met IDEAL, er zijn meerdere betaalmogelijkheden.

Link: http://www.polishaholic.nl/
 
Helens-Nails:
Deze webwinkel verkoopt producten als: Make up, sieraden, verzorgingsproducten, maar vooral heel erg veel nail art. Ook hier verkopen zo o.a. Golden Rose nagellak. Het nail art assortiment is vrij groot met producten als rhinestones tot velvet poeder! Ook kun je er terecht voor kinderfeestjes en workshops. Hier is ook de mogelijkheid om te betalen met IDEAl.  

Link: http://www.helens-nails.nl/
 
Prettypolish:
Dit is een vrij grote webshop met een groot aantal merken zoals: Zoya, Pupa, China Glaze, IBD, Orly, Mash, Bundle Monster etc. Hier vind je dus ook de wat duurdere merken. Erg leuk vind ik dat ze hier de bekende Bundle Monster plates verkopen, omdat ze lekker goedkoop zijn en zoveel verschillende designs hebben! IDEAL is hier ook de optie om te betalen.
Link:
http://www.prettypolish.nl/
 
Enchantra:
Deze webshop is erg bekend onder de vele make up merken als Sleek en Sugarpill. Ook voor de nagellakliefhebbers is er genoeg te snuffelen. Merken als Konad, China Glaze, Glitter Gal, Essie worden er verkocht en sinds kort hebben ze ook P2 Sand lakken in het assortiment voor diegenen die niet zo even naar Duitsland DM rijden! Deze site heeft de mogelijkheid om te betalen met IDEAL.
Link: http://enchantra.com/
 
Nailways:
Over deze webshop heb ik al eens een wishlist geschreven op mijn blog. Deze webshop is een walhalla voor nail art en nagellak. Er is een groot assortiment met nail art. Ze verkopen o.a. Waterdecals, verschillende stempelplates, rhinestones, stickers, velvet poeder, fimo canes etc. Ook dottingtools zijn hier vrij goedkoop de vinden vergeleken met andere webshops! Hier is IDEAL ook weer een betaalmogelijkheid!

Link: http://www.nailways.nl/
 
Een hele tijd was er ook een webshop: wahirabeautywebshop. Als deze er nu nog was had deze hier zeker bijgestaan! Dat was een hele fijne webshop met goede levering en wanneer je vragen had werden deze snel beantwoord!
 
Plaats hieronder jou webshops die je onlangs hebt ontdekt of waar je al vaker bij hebt besteld en ik plaats ze volgende keer in een artikel!
 
Heb jij al eens bij een van deze webshops gewinkeld?






2 opmerkingen:

  1. Site waar ik wel eens wat heb besteld http://www.freshmintcosmetics.nl hebben ze ook make up nagellak enzo heel leuk! leuke blog heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk stukje, en wat tof dat PolishAholic er tussen staat! Liefs, Denise - PolishAholic

    BeantwoordenVerwijderen