vrijdag 7 juni 2013

200 Bottles Born Pretty Holo Polish Giveaway

 

Wauw, wauw, wauw.
Eigenlijk ben ik nog niet actief aan het posten en post dus ook nog niet echt. Maar hey, dit moest ik even met jullie delen! :)

Dit moet je doen:
Keuze No.1: Als je een blog hebt, neem dan de banner over en zet de holo polish banner (Klik hier om de holo polish banner te krijgen) op je blog voor minstens een week, alle soorten van blog beschikbaar (blogger, wordpress, tumblr. .. etc)
Keuze No.2: Als je een beautyforum kent waar je een foto of een link mag plaatsen, deel dan deze holo polish informatie op het forum.
Keuze No.3: Ga naar de holo polish product pagina, en klik op “delen” om een willekeurige holo polish op een van je sociale netwerken te delen, je moet het op minimaal twee websites delen.
Nadat je een van de bovenstaande dingen hebt gedaan, stuur een email met de links, jouw voorkeurskleur, en het verzendadres aan het BornPretty emailadres kevin@bornprettystore.com. Zij zullen alle links en informatie controleren en sturen vervolgens een monster na goedkeuring naar jou op.
Beoordeling van de eerste 200 personen is de datum waarop BornPretty uw bevestigingsmail ontvangt, niet de datum waarop jij de informatie plaatst.

Ik ga zeker meedoen, jij ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten